Vacation

 
Redo för hösten. 
 
Eller det vet jag inte egentligen om jag är. Men är i alla fall sugen på att köpa höstskor, jackor och stickade tröjor. Det måste ju vara ett steg i den riktningen i alla fall. 
 
Augusti månad var helt fantastisk. Efter att ha spenderat de tio första dagarna på båten, var det skönt att gå på ledighet på onsdagen. På torsdagen sågs vi cirka femton kollegor för en liten "babyshower" för vår Ditte, som slutat på jobbet, för att kliva in i familjelivet. Tapas, vin, skratt och presenter. 
 
På fredagen åkte jag lite drygt en timme söderut för den årliga familjehelgen. Hela familjen med systrar, systerdöttrar, killar och hela kalaset. Lika mysigt som alltid. Sen var det bara för Kennis och min del att ladda om för att dra till Italien på tisdagen. Och jag säger bara, I'm in love with Rome! 
 
Vilken fantastisk stad alltså. Vackra byggnader överallt. Gott rödvin. Gudomlig pasta. Oräkneligt många Aperol Spritz. Nästan en vecka tillbringade vi här, och förutom alla "must-see" hann vi med att hyra bil och köra till Tivoli/Rocca di Papa/och en vulkansjö vid Castelo Gandolfo. Rekommenderas!
 
Den 24 augusti började vi jobba igen, denna gången avlöste/"vikarierade" jag som Business Leader i restaurangen innan jag hoppade tillbaka till min vanliga avdelning, baren. I torsdags gick jag av en tur, eftersom jag skulle på Kick-off med ett nystartat projekt om fredagen. I lördags mötte jag ut igen, men blev dock skickad på kabinen, vart jag spenderat de sista två dagarna, innan jag idag gick av. Lunginflammation orsakad av virus var anledningen till det. Så nu ska jag bara vila, vila, vila. Äta lite chips och se film. Hoppas på att vara bättre snarast!
 
When in Italy. Köttfärssås gjord på vildsvin. Mums. 
 
 Vackra byggnader överallt. Här på Piazza Venezia.
 
 Idylliska Rocca di Papa.
 
 Aperol Spritz vid poolen på hotellet. Livet kunde varit värre.
 
 En underbar oas!
 
 På Segway-tur som två tvättäkta turister.
 
 
 
 

Kommentera här: