Hangover heaven
Tiden går så himla fort..
Samtidigt som det känns som att vi kom igår känns det som vi varit här i evigheter. Men det är väl så det brukar vara! Igår var man ju lagom risig och bakfull, men på kvällen var det dags för event igen. Eventet var "battle-night" och vi hade blivit indelade i grupper - black vs white. Vi som var the "Black Russians" klädde ut oss i porriga svarta kläder med mycket smink, ruffsigt hår och warrior-style. Helvilda var vi :-)

Från första stund nere på Valhalla var det helvilt! Tävling efter tävling avlöste varandra och efter lapdance, slicka grädde, skicka isbiten och dricktävlingar vann vi svarta och festen fortsatte tills fyra på morgonen. Lika vilt som vanligt! Blev mest snack & skojande med Daniel för min del dock, en helrolig dansk kille! "Ska vi måske gå till moskén?" ;-)


Idag har jag varit pigg som en lärka, och tur var väl det för idag startade barskolan med "Hangover heaven". Det vill säga att vi fick smaka på en jäkla massa olika gin, vodka, tequila osv. Efter siestan sen fortsatte dagen med flairing på stranden, fy fan vad grymma vi är nu på att kasta med flaskor! Och nu ikväll blir det mys här på hotellet med film :-) Hoppas ni har det bra där hemma! Ska se om jag kan lägga in lite fler bilder imorgon.. Puss!