Chill i Chillout


Mys i Chillout-baren idag med Emilia.
Kunde dock varit aningen mysigare om jag sluppit denna jäkla urinvägsinfektionen. Riktigt påfrestande. Ständigt kissnödig men sen kan man inte kissa för att det bara svider.. Helt klart minuspoäng för dethär.

Sötchefen Nick har i alla fall ordnat så att jag snart kan gå in och en annan bartender jobbar med Emilia här. Skönt, har dock inte bestämt om jag bara går hem och slänger mig i sängen till en film eller joinar N som också är hemma och är sjuk :-*


Igår var hursomhelst Josse, Emilia och jag lediga.
Startade dagen med att sov länge innan vi gick ut till poolen i c:a en halvtimme innan vi tröttnade ;-) Haha, istället slängde sig vi tre + Mc i sängen och kollade på "Den där Mary" innan vi allihop somnade. Hade det riktigt dåligt med dendär satans urinvägsinfektionen också att jag bara ville ta livet av mig. Följde trots allt ut och käkade med nästan alla tjejer från Viking.. Gick till den asmysiga italienska restaurangen och käkade gott.

Gick till Viking sen och bestämde oss för att dra med hem till Nikolaj och Kim för att kolla film. Laddade upp med täcke, kuddar och massvis av chips framför datorn. Mys! 

Och nu närmar det ju sig slutet här för oss på Den glade viking. Dom tror att vi kommer att stänga mellan den 7-10 september, och även om alla är riktigt trötta står man nog ut 1½ vecka-2 veckor till. Det är nu det kommer så mycket roligt, bartender/promoterdag på måndag då vi alla ska ut på en båt hela dagen och bara ha det mysigt, ska ha övernattning en dag i Loungen allihop, massa sjuka morgonfester och såklart stängningsfesten som kommer bli riktigt galen. Så det är mycket kul nu den sista tiden! Nej, nu ska jag packa ihop mitt och gå hemåt. Bye for now och krya på mig!