Solsken och solstekSinnesstört skön dag!


Alarmet ringde visserligen väldigt tidigt imorse eftersom jag skulle upp och jobba,
och trots att jag för andra natten i rad blev väckt av att en viss person ringde var jag som en solstråle när jag kom upp. Vad gör det att jobba när solen skiner och livet leker? :-)

Slutade redan vid 12-tiden och eftersom det var sånt underbart väder hade jag gasen i botten hela vägen hem då jag slängde mig som en besatt i solstolen och en röst skrek "här ska det jäklar i det stekas" inuti mitt huvud. Nåja, inte riktigt kanske.. men nästan!

Mitt i allting kände jag mig så fruktansvärt lat, så jag kutade och bytte om till träningskläder och sprang en stund på crosstrainern och körde lite styrka innan jag återgick till mitt solande! :-) Nu vid 4 kom hursomhelst mamma&pappa hem, och efter att pappa terroriserat mig sjukt mycket genom att kasta massa kallt vatten på mig fick jag nog och gick in. Kanske blir det några soltimmar imorgon också! Haha, som Fredrik sa igår; "räcker det inte med den färgen du redan har?".. Nejdå för fasen, alltid vill man ha mer! :-) Rynkig & vidbränd tant - here I come!

Vi hörs sen, duschen kallar!