Tuesday
Inga måsten.
Infann mig på jobb imorse klockan 08 (woho, jag försov mig inte) och slutade redan halv tolv. Stack hem direkt och bytade om till träningskläder för att ta en powerwalk/löptur runt 5an. Sjukt härligt i solskenet! Direkt efter kom Lolla och drack kaffe med mig, och nu ska jag hoppa in i duschen.. efter det ska jag bara slänga mig på soffan och zappa bland kanalerna. Kanske slå till på att laga middag till mig och Corny ikväll?

Fick ett samtal innan från Bianco på Hansacompagniet.. så dit ska jag nästa torsdag och jobba! Sjukt skoj att hoppa runt lite bland butikerna. Perfekt för en rastlös människa som mig! Vad har annars hänt i mitt liv på senaste? Corny ska flytta till en annan lägenhet. Kanske att Helena och jag ska leta efter en trea, eller så behåller jag bara denna.. har inte helt lust till en etta i alla fall! Får se hur det funkar att bo själv :-) Det väntas också bli ett sjukt bra avslut på denna veckan med både utgång i Malmö och Köpenhamn. Like it!


Igår ringde Lis och frågade om jag var sugen på vin,
och självklart var jag det. Så hon kom hit runt sju med en flarra rött.. och vi satt ute i princip hela kvällen och babblade om allt mellan himmel & jord. ♥Nu kallar duschen! Ciao!