LördagsgalenheterVILKEN MEGABRA LÖRDAG!

Först jobb inne i Lund,
vilken sen följdes av en presentrunda med Lisa & Cornelia när jag kommit hem vid halv fem tiden. Gjorde vid oss och halv åtta infann vi oss hemma hos Lolla, dit hon bjudit Emilia, Lisa, Cornelia, Kitty och mig. Gott käk, god dricka, goa' tjejer och framför allt härliga skratt! Speciellt när Lolla får en dansattack (som även jag stämde in i?) och hoppade runt som en galning, hahaha.

Efter vi käkat både mat & tårta och fått i oss en hel del drinkar drog vi på skorna och gick bort till Kitty och Jojjes lägenhet där det var inflyttningsfest. Glad i hågen och ska blanda en drink, var fan är vodkan? Jo, den stod ju kvar hemma hos Lolla så det var bara för mig och Lisa att traska dit för att hämta den. Men när vi kom tillbaka var det festväxel på hög nivå. Shit, vad många redbull/vodka som slank ner, och shit vad vi dansade! På golvet, i soffan, på biljardbordet. Och plötsligt stod jag i "baren" och skulle blanda allas drinkar? Och så kallade jag folk för Saffran till höger och vänster. Hahaha! Sjukt rolig kväll!


Men än var det ju inte slut.. Lisa, Emilia och jag skulle ta tåget mot Lund för att dansa loss på Herkules. Det vara bara det att tåget inte gick eftersom det hänt en olycka på spåret, och det vet man ju vad som menas med det. Sjukt hemskt. Vi gick bort till taxin för att se om vi kunde åka in till Lund, vi kutar in där och slår oss ner i sofforna och det är något av det sjukaste jag varit med om..

Tro att dom ens har soffor, tv och grejer där inne? Haha. Hursomhelst var där två killar i typ 17- 18 årsåldern också inne, en av dem som hette Mackan blir vårt offer för kvällen. Vi börjar skrika "GRATTIS MACKAN", sjunga vi gratulerar och jag hittar en kaktus i ett skrymsle som vi ger till honom. När han fattade att vi inte skulle ge oss, trots att det inte var hans födelsedag så fick han spela med, hahaha. Senare var den andra killen utanför och snackade, då tog jag tillfället i akt och kollade i hans ryggsäck. Till min stora glädje hittade jag både vodka och blannevann däri, som jag glatt blandade en grogg med :-) Hann dessutom med att sno en toalettrulle också innan vi lämnade. Emilia & Lisa tog taxi in till Lund medan jag valde att gå hemåt.


Men shit vilken rolig och sjuk kväll jag hade!