Fylla deluxe
Dagarna rullar på sjukt snabbt,
och den senaste tiden har det bara hänt saker hela tiden. Haft varit ett par sjukt galna och roliga dagar nu på det senaste.. Ju roligare man har, desto mindre vill man hem. Dock har jag börjat kolla flygbiljett nu. Man ska kanske lämna när man har det som bäst?

I förrgår stod jag i Loungen med Lena, Kirstina och Tiina. Lenas sista kväll i baren så vi drack shots konstant och hittade till och med mynta i kylskåpet så att vi kunde göra mojitos. Hade inte megamycket att göra, vilket betydde att vi hade mer tid till att vara med i festen + dricka tequila/äpplejuice, som förövrigt är standarden här nere! Istället för tequila med salt och citron drar du först bara shoten och klunkar sen äpplejuice. Megagott!


Alla dessa shots resulterade i en fylla deluxe.
Så illa att jag inte ens hade hjälpt till speciellt mycket med att städa baren, sorry tjejer! Men alla har vi våra dagar :-) Drog ut i Chillout sen innan vi gick hemåt. ;-)


Både min roomie Balle och var sjukt sega igår.
Hade bestämt att vi skulle på stranden, men vaknade först 16:30. Hoppade in i duschen och fixade oss innan vi klockan 18 mötte upp en drös för att käka. Sista kvällen för många bartenders! Helt klart sjukt tråkigt, men glädjer mig också till att lära känna lite nytt folk! Stod i bar 5 sen med Ann, Balle och Tiina.. eftersom vi hade vårt första Boys vs. Girls-party igår tyckte vi det var ett perfekt tillfälle att ha tema i baren. Hade polisuniformer och dricksen strömmade in, like it! Hade dessutom sjuuuukt jäkla roligt. Jag älskar dethär jobbet!

Nu ska jag sova innan jag och Laerke ska ut och käka.
LEDIG IDAG! :-*