Vengaboys at DGV
Hej mina älsklingar.
Hoppas att ni har det bra där hemma!

För tre dagar sen var det våra nya bartenders första dag, och dom stackarna ska börja med fri bar! Det stressigaste av allt liksom.. stackare! Det var Petar, Bahamas och jag med två nya: Jimmi och Steffan. Har vi nya bartenders på stället har vi alltid i uppdrag att dricka dem fulla, och vi lyckades ganska så bra med Jimmi kan jag ju lova er. När klockan var 01:30 var han så full att vi fick skicka hem honom! Hahaha.

I förrgår hade vi Vengaboys på Den glade viking.. Förra året när jag fick veta att de skulle komma tänkte jag; what, existerar dom ens fortfarande? Men det drog trots det en hel del folk till viking! Stod i bar 4 tillsammans med Christiane, Petar och lillebror Visborg och hade riktigt kul. Hade också Loungen öppen för första gången, mest för att DUF hade arrangemang därinne men dock.. :-)


Sen hade vi gårdagen... FUCK VAD AWESOME!
Det började med bartendermötet då vi fick veta att vi förmodligen inte skulle öppna Loungen eftersom vi inte väntade oss så mycket folk. Jag stod i bar 2 tillsammans med Jimmi och Lena, och helt plötsligt får vi vet att Loungen öppnat eftersom stället är packat med folk, roligast var när Frilund kom rusande med Buzz boy-tröja! Hahaha.

Ställde mig uppe på baren till en bra låt,
kollade ut över stället och hela viking var verkligen proppat och jag bara fick sånt glädjerus i min kropp. Det är i just exakt såna ögonblick som jag vet exakt varför jag älskar att vara här! Det var helt sjukt. Blev till och med ledsen när klockan var så pass mycket att Nick kom och sa att vi stängde bar 2..Vad jag gjort de senaste dagarna under dagstimmarna kan jag summera som: inte ett skit! Solen verkar fan lysa mer på Nordpolen än vad den gör här! Så vi har mest legat hemma och glott film & serier. Jag ska be en bön till vädergudarna nu att solen ska komma till oss.. JAG VILL HA SOMMAR & SOL!