Iväg mot DK igen
Veckorna rusar iväg! Men det är kul när det är mycket som händer!

Idag var det återigen jobb och satt på kontoret ellan 9-15. Lagom trött i arslet och ögonen sen, haha! Drog hem och fixade lite här hemma innan mami & papi kom och lämnade en skitfin byrå till mig som jag fått av farfar. En skitfin byrå som är hög och stor i riktigt gammalt stuk.. love at first sight!

Sen fick jag ett ryck och körde till Nova, dock helt i onödan eftersom jag inte hittade någonting.. Inte minsta lilla grej! Förhelvete, alla affärer har ju skitfula kläder. Så nästa gång totalvägrar jag Nova!Imorgon jobbar jag några timmar innan jag drar lasset mot Danmark igen. Mitt andra hem! Denna gången lite längre in i landet, närmare bestämt Odense för Den glade viking-reunion! Ska bli stört nice att träffa alla dem som inte var med i helgen. Love!

Nu ikväll drog jag till Helena och joinade henne & Karro och Grizzly. Karros lilla kattunge som är så jäkla söt. Kollade tv och sen kom Corny och Josse för lite snack.. åkte med och kollade Cornys lägenhet innan jag återvände till Helena och vi käkade korv :-) Haha. Detta ständiga kvällssug! Nu ska jag slägga datorn och sova, vi lär inte höras på ett par dagar. PUSS!