De senaste dagarnaHej sötnosar! Hoppas allt är bra där hemma. Här steker solen som fasen och vi dör nästan av värme :-)

I måndags hade vi vårt stora bartendermöte klockan 19. Träffade de nya bartendersen från Utopia barskolan som fått jobb, trevliga prickar! :-) Jag stod i bar 2 tillsammans med Stefan och Toto, och Stefan var verkligen i sitt esse och drog in sjukt mycket dricks! Efter vi stängt tvåan drog Flexer, Stefan, Mathies och jag till Djannis innan vi hamnade på casino. Och jag förlorade 40 leva!!! Ååårh! Haha, fast ingenting jämfört med Flexer som förlorade 160 leva, muhahaha :-)

I tisdags skulle jag och Josse egentligen ha ledigt, men eftersom förrvirrade Jeppe hellre ville ha oss i baren när de nya bartendersen så jobbade vi istället. Så jag stod i bar 1 tillsammans med en drös + två nya. Och på viking är det alltid så, när man är ny ska man drickas under bordet! Sagt och gjort, vi fick i de nya sjukt många shots så det slutade med att Maria stod och spydde i baren och fick gå hem. Thomas var inte långt mycket bättre då han stod och spydde i papperskorgen och sen hittade vi honom sovandes i Chillout, hahaha. Stackars!

I tisdags anlände också en drös med härliga människor till Sunny. Bland annat Arne, Morten Steffensen, Junior, Mads "Mokaï" som alla jobbade här förra året. Fick också Dølle och Søren Kjellerup (en av ägarna) på besök! Det var liksom givet att kvällen skulle bli vild. Så när vi stängt bar 1 hängde vi ute i Chillout en drös och sen styrde vi som var kvar upp en morgonfest inne vid dj-podiet, och Nick såg självklart till att bjuda på breezers och Mokaï och vi hade dansk allsång haha :-)

I onsdags hade jag och Josse vår lediga dag istället. Kom upp rätt så sent och jag skulle pallra mig hem från Olsen, men till sist kom Josse och jag iväg till poolen. Köpte med sandwich och smoothie och låg som döda sillar någon timme innan vi gav upp. Det är olidligt varmt här nu att man nästan inte orkar vara i solen!

Efter vårt poolbesök gjorde Josse och jag slag i saken och gav oss ut på jakt efter fläktar, för vi har SJUKLIGT varmt i vår lägenhet eftersom vår aircondition är fucked up. När vi äntligen lyckas montera ihop fläktarna var vi överlyckliga och började kramas och dansa runt typ, haha så fula vi är.

Efter någon timmes sömn hoppade vi in i duschen, gjorde vid oss och sen kom Kathrine (Jeppes flickvän som precis kommit hit från Danmark) upp till oss och vi tre gick sen till Stella di mare för vin, käk och en jäkla massa snack om allt möjligt. Supermysigt!

Kom till viking runt halv ett, hamnade först i bar 1 eftersom viking kokade av värme och där är det svalast. Så drack en drink och ett par shots innan vi drog vidare till Loungen. Festade loss med en hel drös, Morten, Arne, Junior, Mads och alla dem + Jeppe, Mikkel, Søren, Nikolaj osv., och tyvärr var filmteamet oss hack i häl men vi hade kul ändå. (Alla här nere som inte är huvudpersonerna i Sommer i Sunny beach försöker undvika kamerorna)

Senare hamnade Josse och jag i bar 4 med Nikolaj och Mikkel øster, jäkla massa snack och deeptalk. Senare slutade det med att jag gick hem och joinade Josse i sängen och senare fick vi sällskap av en Olsen som kom och sov bredvid oss.

I torsdags vankades det teamday för alla bartenders. Mest för att ha chans att alla nya skulle lära känna oss "gamla". Gratis dricka till alla och vi hade skittrevligt. Gick dock hem redan vid halv fem eftersom både Josse och jag skulle börja jobba igen 19:30 och vi behövde ta igen lite sömn.

På kvällen stod jag i bar 4 med Mads Kold, Olsen och Jannik och fy satan vilken underbar kväll! Vi shotade hel vilt och drog in så jäkla mycket dricks. Hade några danska turister som blev helt förälskade i mig och gav säkert 100 leva totalt i dricks, haha så söta. Hade filmteamet i baren typ hela kvällen eftersom både Jannik och Olsen är två av huvudpersonerna, lite drygt men what to do. Så dom två skulle försöka lura mig hela kvällen så plötsligt kommer dom två springande och har hällt grenadine (en röd, tjock sirap) på Olsens arm och de har en kniv i högsta hugg. Gläder ju mig verkligen till att se min reaktion sen, hahaha.

Killarna drog ner brallorna sen och sprang runt med bar rumpa, och det slutade med att vi sprang runt och snärtade varandra med våra speedopeners så killarna var helt röda och såriga på ballarna haha. Jag blev hursomhelst sjukt jäkla onykter vilket alla tyckte var jätteroligt och Petar (och de andra också för den delen) hade skrattat gott åt mig när vi städade baren. Jäkligt kul kväll!!Nu hinner jag inte uppdatera er mer, har suttit på Coffee republic nu någon timme men ska gå och hitta parfym till Josse nu innan vi går hem och chillar. Ikväll är vi "fire fighters" vilket betyder att vi inte ska stå i baren utan bara gå runt och se till att de andra får pauser. Gött! :-) Puss på er älsklingar!