Måndag...och slappesöndag deluxe blev det!

Det hela började med att jag vaknade i Lund hemma hos Ida och Ian.. lärde mig att älska gin/tonic kvällen innan så var lite smått sliten. Ida och jag traskade bort till Lundia där vi käkade brunch innan jag stack mot Höör, sjukt gott!

Stack mer eller mindre hem till Helena direkt med Corny, slappade heeeela dagen. Somnade på soffan allihop, glodde tv, käkade thaimat, glass och var allmänt svulliga. Härligt!


Inatt har jag av någon anledning sovit skitdåligt,
sussar för fasen alltid som ett litet barn så känns helt stört när jag inte kan sova. Kan vara förkylningen och ont i halsen som spökar, känner mig helt tilltäppt i huvudet. Idag var det hursomhelst heldag på jobb. Mycket att göra och fixa idag så dagen sprang iväg!

När jag kom till Höör vid 19:15 gick jag direkt hem, slängde på mig träningskläder och drog ner till gymmet. Blev 7 km på löpbandet, blandat powerwalk och löpning. Asgött! Fick också ett samtal från älskade Jossemus, om en månad ses vi älsko! Körde en del rygg + magövningar innan jag drog hemåt, hoppade in i duschen och slängde mig sen på soffan och åt tonfisksallad, drack smoothie och kollade Biggan. Nu däckar jag, godnatt!