Inventering och löneförhöjningGoderkväller! Fattar inte varför jag inte är trött? Jag borde ligga hulkandes i fosterställning just nu av trötthet. Var uppe klockan 06 imorse. Infann mig på jobb klockan 07 för inventering och sen jobbade jag till stäningning. Guuud så jobbigt!

Haha, fatta min ironi där. Dagen har gått på ett kick och jag har varit skitpigg. Ska väl vara glad att man är lite härdad efter alla tolvtimmarspass man jobbat inom restaurang i sina da'r. För övrigt fick jag en glad överraskning idag - löneförhöjning!! Det tackar jag min fina chef för!

Igår hade jag och syrran det skitmys! Vi sket i träningen och ersatte den med en liten shoppingtur på stan. Fick med mig lite smått & gott! (tyvärr, eftersom jag borde hålla i mina pengar..) Sen gick vi hem och lagade fläskfilé och delade en flaska rödtjut. Idag när jag kom hem från jobb slängde jag ihop en sallad och fick sen sällskap av Emilia och Julia. Har babblat på om allt möjligt, druckit kaffe och rotat igenom min garderob, haha.Imorgon är det destination Odense som gäller! Blir i Danmark till söndag eftersom det är en riktig storhelg på gång - Den glade viking reunion och det kan såklart inte missas!!