Little saturday


Grattis till världens finaste Alva, som blir två år idag!
Helt sjukt vad tiden springer iväg ♥Snart är helgen här! Höllviken fredag-söndag närmar sig med andra ord med stormsteg! Woho! Jag håller tummarna för att det blir strålande sol och värmebölja i helgen, men vi får väl se. Ska hursomhelst bli woooonderful!


Igår var det jobb som gällde hela dagen, och jag var max förrvirrad! Haha, plötsligt låg min mobil på kassadisken och jag bara what tha f, hur har den hamnat där? Yr som fasen. Slutade halv fem så när jag kom till Höör gick jag till gymmet, sen hämtade pappa mig där och jag åkte hem till honom + mami och åt med dem. Mys! Sen blev det kvällskaffe hos Julia på deras nya fina uteplats.

De senaste dagarna har jag vaknat helt tidigt. Skönt faktiskt, så har gjort mig i ordning i lugn och ro och åkt in till jobb tidigare för att småpilla lite där. Likaså idag! Jag slog på stort och invigde mina ballerina, men det störtregnade ju i Lund och jag blev typ plaskblöt om fossingarna. Men har annars tyckt att vädret varit rätt mysigt idag ändå. Kanske lätt att säga när man jobbar inomhus, haha. För övrigt är jag ju sjuk i huvudet som fick ett sting av julsaknad för någon dag sedan.

När jag stängt idag gick jag en sväng till Gina för att kolla lite. Fick med mig en vit stickad tröja hem. Lagade käk när jag kom hem och nu halvligger jag i soffan och glor. Kan inte bestämma mig om jag ska orka göra något av denna kvällen eller ej. Puss!Dessa godingar fick följa med mig hem igår!