Weekend
Lördag. Och en ledig sådan! Jag hade ju anmält mig till högskoleprovet och skulle egentligen göra det idag. Det blev ju uppenbart inte av eftersom jag sitter här. Nej men ärligt talat så hade jag noll energi att ta mig dit idag. Har jobbat för mycket på sistone för att hinna "öva" lite på det och kände mig totalt omotiverad.

Det har varit en rolig vecka! Mycket på jobbet att ta in, lära sig, tänka på. Men det är roligt och känns som en utmaning. Igår jobbade jag med Boban, en skitkul kille, och timmarna sprang iväg. När jag kom till Höör lagade Cornelia och jag middag hemma hos henne - kycklingfilé och grönsakspytt, mums - sen kom både Emilia och Karro och joinade. Mysfredag!


Idag hade jag i tankarna att dra ner till gymet. Men var finns orken? Var tvungen att pallra mig upp lite över åtta (på min lediga dag, hrmpfh) eftersom jag hade tvättid. Och nu är jag död! Var uppe en sväng på Konsum för att köpa kaffe bland annat, käkade sen god frulle och nu känns jag och soffan som ett! Känner mig totalt oinspirerad idag till både gym och promenad. Men så är'e ibland! Ska dricka lite kaffe nu sen hoppa in i duschen - i eftermiddag åker jag till Köpenhamn och stannar till imorgon!