Laughing my ass off

 
 
Alltså skrattattack deluxe. Vilket underbart dygn det senare dygnet varit. Tror att jag har skrattat konstant alltså.
 
I förrgår var jag som sagt ledig, hade ingen undervisning så chillade loss hela dagen. Sara och jag gick och handlade och efter lunch stack jag ut och sprang. Tro det eller ej men jag sprang inte vilse ;-) Efter kvällens mixologi gick de flesta och la sig.
 
Igår var alla sjukt trötta, jag kände mig helt mörbultad efter hela åtta timmars sömn! Allt för mycket liksom. På dagens cocktailundervisning gick vi igenom rom och drinkarna Mai tai och Original daquiri. Och på kvällens mixologi bestämde vi oss för att skippa instruktörkläderna som vi typ bott i sen vi kom, och istället vara ciliva :-)
 
Efter mixologin var det många av eleverna som stack vidare för att utforska Bad gastein, så vi instruktörer slog oss ner vid ett bord inne på Blockhäusl ("nattklubben" som ligger i anslutning till de hotell vi bor på, och där vi har lektioner och mixologi) för att dricka och "hygge". Dog av skratt flera gånger om. Senare ringde vi en taxi för att åka till Häggbloms.
 
Vår taxichaufför slog ju bara allt, sjöng ballader och grejer för oss och var helt seriös. Inne på Häggbloms beställde vi in ett par flaskor och festade vidare. Träffade på ett par elever. Dansade loss. Satt och babblade och hade det awesome. När vi åkte hemåt, ingen aning om klockan dock, gick vi ju helt bananas på vårt hotell (som instruktörerna som tur är har för oss själva). Kutade runt mellan alla våras rum, skrek och sjöng, plötsligt satt jag i garderoben, sen satt Karim i garderoben, Frida sjöng (skrek?) och ja. Alla yrade kort och gott. SÅ jäkla bra kväll!
 
Några av "mina" svenska elever :-)
 
Shoooooots!
 
Det är så himla fint här!