Reunion weekend

 
 
Helgen i Odense har varit amazing! I torsdags var det mest kramar och kära återseenden hela kvällen, hade ett "litet" pubcrawl allihopa innan vi alla hamnade på Den glade viking där vi öste hela natten med drinkar och shots.
 
 
I fredags var jag sjukt pigg, och solen sken dessutom så fick upp tjejerna sen befann vi oss inne bland gågatorna vid elvatiden. Gick och kollade i affärer, shoppade lite, bland annat ett par FANTASTISKA skor! En sandfärgad mockastövlett i lite cowboystuk. Love at first sight!
 
 
Senare gick vi till Jensen's bøfhus där vi åt av deras salladsbar till lunch. Mums! Och behövligt med lite energi om inte annat. Hann med en eftermiddagslur sen också innan det var dags att återigen göra sig klar för ännu en festkväll. Började kvällen på Bodegaen där Fie och jag mest satt och snackade med två av hennes killkompisar. Drack någon drink och satt och mös. Fler kända ansikten trillade in eftersom detta var den "stora" kvällen. Den officiella reunion så att säga för turister och hela rasket. Senare gick vi upp på viking där några av tjejerna och jag först satt vid ett bord, delade en flaska och snackade innan vi gick bananas.
 
 
Igår när jag först vaknade till liv var jag sjukt seg. Först framåt tre drog Sabrina, Jeppe och jag oss ut för att ta en runda på stan, köra en favorit i repris och käka salladsbuffé på Jensen's. Jag är frälst! Köpte med oss tidningar hem som vi låg och läste, hann med en powernap också innan jag hoppade in i duschen och gjorde mig klar i racerfart för att sen gå och möta upp Christina. Köpte med oss sushi och vin som vi festade loss på innan vi mötte upp ett gäng på Bodegaen.
 
 
Lördag och det var i vanlig ordning "staff fest". Cheferna bjuder på gratis dricka till all personal/vänner från sommaren och alla har det kul ihop. De flesta var sjukt sega till en början efter två vilda nätter, men efter en (eller snarare femton) shots och x antal drickar var vi roliga allihopa och yrade loss. Satt och snackade loss med Mikkel hur länge som helst, och var i vanlig ordning överallt och ingenstans! Toppenkväll!
 
 
 
Och tack för en grym helg! Alltid lika underbart att träffa de man verkligen saknat! Låt det inte gå allt för lång tid innan vi ses igen ♥