Vay-cay

 
 
Godmorgon folket! Kanske i senaste laget att säga godmorgon, men det får man, FÖR NU HAR DENNA LILLA FLICKA SEMESTER! Tjo-to the fucking-hooo! Kan meddela att det känns rätt så jäkla gött att jag på söndag befinner mig på sydligare breddgrader för sol, bad, fest, fylla och vild ungdom. (Säger jag nu, förmodligen kommer jag vara död efter en kvälls festande och tycka att promenad på stranden låter som en bättre idé haha)
 
Denna vecka har varit delish! Jobb och träning varvat med bland annat babbelkväll med Julia och Johanna, häng med Karro, Alex och Helena och igårkväll blev det vin och massa snack hemma hos Lolla. ♥
 
Igår läste jag en rad om att få hjärnan att förstå att det är semester och tid att koppla av (vilket jag har svårt för annars, mvh evigt stressad tjej), så kan man göra småsaker som att äta andra saker till frukost än man brukar, käka i andra miljöer och ändra lite på de annars så vardagliga rutinerna. Så imorse gjorde jag just det, ändrade lite på frukostrutinerna, när jag vaknade så satte jag på kaffe innan jag gick upp till Konsum och handlade lite, kom tillbaka och gjorde sen god smoothie och lyxade med trekantsbulle och kaffe i lugn och ro. Mums!
 
 
Sen är det väl ett fett tecken på att det är sommar när Veets hårborttagningsgrejs är slut på både H&M, Ica och Konsum.....
 
Spenatsoppa med champinjoner. Ett kokt ägg gömmer sig också däri.
 
Njöt av ett glas rosé med Lolla
 
Trekant med mosad avocado, örtsalt och sesamfrö. Den andra halvan med philadelphia, kalkon, tomat. Smoothie gjord på sojamjölk, hallon, björnbär, spenat, avocado och banan. En god frukost är fan lycka alltså.