We are upside down

 
 
Hej fredag! Och egentligen borde jag ju skriva detta från Danmark :-( Men det gör jag inte. Och varför inte det då?
 
Har en längre tid haft jäkligt ont i magen. Blivit illamånde. Det har svidit och "pirrat" i magen. Och igår när jag skulle till tåget för att åka och jobba släpade jag på en jäkla massa packning. När jag kom fram till stationen vill jag bara huka mig och hulka. Kramper i magen som fan. Tog mig till jobbet och chefen tvingade mig att ringa vårdcentralen.
 
Så fick åka hem från jobbet och gå till vårdcentralen helt enkelt. Väldigt flummig läkare dock. Kändes inte som att han riktigt ville/hade tid att lyssna på vad jag hade att säga om hur jag mår. Han klämde och tryckte på magen. Frågade om han fick stoppa in ett finger i rumpan på mig....... Rutinkoll tydligen?!?! Jag sa dock nej! Hahaha, kan ni tänka er?
 
Blodprov och urinprov har tagits och det verkar mest troligt vara magkatarr, som man ju lätt kan få av stress. Och jag är ju ständigt i stress på jobbet så det är ju inte helt omöjligt. Så var och hämtade ut tabletter igår som jag ska ta nu i ett par veckor för att se om det hjälper mig.
 
Jobbar igen först på måndag! Så detta kommer bli en helg i lugnets tecken. Ska ägna mig åt träning, träffa päronen, ligga på soffan och läsa och mysa med vänner. Även om jag såklart sjukt gärna hade varit i Århus och hängt med mina danskar, druckit vin och skakat rumpa. ♥