Hej från Köpenhamn

 
 
Nej men heeeeej! Jädrar i havet vilken vecka! Jobb, packning, städning och stress. Men nu är jag här! På plats i Köpenhamn. And it feels fabolous. Stort jäkla tack ska Emilia ha som hjälpte mig enormt mycket i onsdags med att få ordning i lägenheten, släpa ner lådor, slänga gamla grejer osv. Och stort jäkla tack till Helena som hjälpte mig att flytta hela lasset i torsdags! Ni är guld värda ♥
 

I torsdags när vi kom till Köpenhamn fick vi hjälp av Sissel, Stine och Ted som hjälpte upp med alla grejer. Sen blev det en välbehövlig dusch för min del innan Sissel, Stine och jag åt middag, drack vin och snackade om allt möjligt innan vi styrde stegen till The Bird där vi mötte upp Frida och Petar, tog en drink innan vi gick vidare till LA bar där det blev shots, cider och dans till gamla godingar. Klockan tre var jag så sjukt trött att jag hoppade i en taxi hem och stupade i säng.
 
Igår sov jag till tolv (välbehövligt!) och fixade lite här hemma innan jag tog tag i mig själv, gick ut en runda, gick och handlade och fräschade sen till mig lite för att ta mig till Sissels jobb. Satt där ett par timmar, drack cola och käkade tapastallrik och babblade loss. Nu blir det en löprunda (hoppas jag ej springer vilse) senare verkar det som att dagen bjuder på öldrickande med Frida, middag med Sissel och kanske en liten utgång på det. PUSS!