KBNHVN

 
 
 
Ikväll fick jag lite extra myskänsla här hemma. Vår orkidé blomstrar för fullt. Den lilla Kbnhvn-bilden hittade jag i en liten udda butik på en bakgata till Strøget. Och Georg Jensen-ljusstakarna fick jag i julklapp.
På den nedre bilden har vi kvällens käk. Köttfärssås med sting. Och edameme- och mungbönspasta. Dögott!
 
Denna ledighet rullar på så lugnt och stilla. Känns som att jag hunnit hur mycket som helst men ändå har mycket ledigt kvar. I fredags åkte jag över till Sverige, tillbringade några timmar med Zijada, fixade pass och åkte sen mot Höör. Hann hänga hos päronen lite innan jag och mina underbara tjejer träffades för mat och dricka på Höörs. SÅ jäkla kul att träffa er ♥
 
I lördags vaknade jag upp hemma hos Emilia, hon åkte och jobbade och jag gick hem till mamma och pappa och spenderade hela dagen tillsammans med dem. I lördagskväll blev det käk. film, godis, Nintendo och mys hemma hos Alex med henne, Emilia, Cornelia och Helena. Sen i söndagskväll åkte jag mot Köpenhamn igen.
 
Hela veckan har sen lunkat på med mycket fix här hemma. Gymmat varje dag. Josse kom hem en sväng från båten i måndags för att packa inför hennes Thailandresa! Jag fixade brakfrukost till oss och vi hann med massa snicksnack och slappande i soffan. Måndagskvällen bjussade på middag och vino på Ravage med ett gäng härliga damer, efterföljt av ett par drinkar. I tisdags kom Sissel hit hem på middag, babbel, film, soffhäng och smoothie. Igår hade jag en dag helt för mig själv. Idag har jag tvättat igenom typ ALLT jag äger och har. Varit ute och promenerat i den fantastiska vädret. Lagat världens godaste middag. Och snart tittar Sissel in!
 
PUSS!