Come a long way from where we began

 
Hej ungdomar!
 

Jag har precis insett att sju år har gått sedan jag tog studenten... Det är ju helt jäkla sjukt egentligen. Det är sånt som jag kan bli lite vemodig över av någon konstig anledning.
 
Hursomhelst är 16 dagars jobb nu avklarat. Var helt slut i tisdags när vi gick av. Natasha, Kasper, Mikael och jag åt brunch ihop på De fire årstider, och firade med ett glas vin innan vi skiljdes åt och jag åkte hem. På med slappekläder, sen låg jag raklång i soffan hela dagen med ett par tidningar och en påse Gott & blandat. Välbehövligt till max!
 
Igår pallrade jag mig upp vid tio. Låter som sovmorgon för många, men ens dygn är något skevt efter två veckor på båten. Stack till gymmet och brände av en timme där. Var och handlade, fixade lite här hemma sen tittade Ida och Amina in, och det blev en kväll med massa babbel. tapas och rödvin.
 
Nu ligger jag återigen raklång på soffan, känner mig lite trött och är helt stel av träningsvärk. Men ska snart ta mig samman och sticka ner till gymmet för att piggna till. Sen ikväll ska jag hänga med Sissel, och vi ska käka på KÖD, en ny restaurang här i Köpenhamn som våra vänner öppnat. Spännande!
 
 
 

Kommentera här: