S O M M A R T I D

 
Hej sweeties ♥
 

For your information... inatt ska vi ställa om klockan till SOMMARTID! Och om ett par dagar är det APRIL! Alltså... herregud... våren är ju officiellt här! Att det är grått, blåsigt och regnet stöper ner är ju en annan femma dock.
 
Sedan sist jag skrev har jag bockat av ytterligare 14 dagar på båten. Det är också helt jäkla obeskrivligt hur snabbt de två veckorna går. I tisdags när vi gick av, var vi cirka femton kollegor som träffades inne på "Vinoble", en vinhandlare inne i stan där det var arrangerat vinsmakning för oss. Hur trevligt som helst! Och kan ju säga som så att vinet inte spottades ut. Efteråt gick vi och drack fancy drinkar på Ruby och senare blev det öl och kareoke till midnatt! En toppendag rätt igenom.
 
I onsdags var jag lite småkrasslig och trött efter två veckors jobb, så blev en dag hemma med lite småfix, matvaruhandling och slappande på soffan. I torsdags kickades dagen igång med träning och senare åkte jag in till stan och mötte upp Ditte och Caroline. Gick och kollade i en massa affärer och käkade lunch. Shoppingen var så lyckad att jag kom hem med ett par strumpbyxor. Eller faktiskt två, håll i hatten! I torsdagskväll kom Ida hit, jag slängde ihop mat till oss sen låg vi bara på soffan som döda sillar. Drack te, kollade på dokumentärer och babblade.
 
Igår stod käk och drinkar på agendan. Vi samlades ett par stycken hemma hos Stine för rosé innan vi åkte vidare till Gran Torino, en italiensk restaurang, där vi mötte upp ytterligare två av tjejerna. Drinkar, vino, god mat och massa babbel. Kvällen fortsatte på Butchers där vår kära vän Mikkel ordnat bord och flaskor till oss. Ännu ett par timmar senare fortsatte kvällen med dans inne på Zoo. En grym helkväll med grymma brudar helt enkelt!
 
Magisk kväll på havet.
 
 Såhär kände jag mig efter tio dagars jobb. Avdankad. Tog mig dock igenom fjorton.
 
 Käk på Gran Torino igår. YUM! 
 
 
 

Kommentera här: