It's gonna be may

 
 
Hej och förlåt ♥
 

Är uslare än uslast på att skriva här, och ni är ändå en del som tittar in emellanåt. Men ibland är bättre än aldrig! Finns kanske inte något ordspråk som lyder så, men vi låtsas.
 
Sista halvan av min förra ledighet spenderade jag i Sverige. Åkte över på tisdagen fyllde dagarna med att träffa underbara vänner. På långfredagen körde jag till Ängelholm och hem till Anna, Ola och barnen. Mös, lekte och busade i ett helt dygn innan jag körde till Höör igen. Påskafton, och självklart skulle hela drösen ses! Mat, vin, skratt och så jävla bra sällskap hemma hos Helena och Ted. På något vänster hamnade Cornelia och jag på Hipp där vi dansade och yrade ett par timmar.
 
När jag var tillbaka i Köpenhamn på måndagen blev det en lugn dag tillsammans med Josse, vi stack och köpte sushi och öl som vi avnjöt vid sjöarna på ett soligt Østerbro. Sen väntade 14 dagars jobb för min del.
 
Gick av båten igen förra tisdagen, vi var ett par stycken som gick ner till en brygga en bit från båten, satt i den stekande solen, tog en öl och njöt av den oslagbara känslan av frihet innan vi stack hemåt. Tog det lugnt och sov lite innan jag fräshade till mig och framåt kvällen mötte upp Saira, Ida, Nadja, Amina och Anne mette på PS bar & grill för födelsedagsmiddag för Saira. Tapas, sangria och en massa babbel. Senare gick vi till The bird, mötte upp några av killarna från jobbet, drack öl och gin & tonics och hade en grym kväll helt enkelt.
 
På onsdagen var jag något sliten måste jag erkänna, men på eftermiddagen åkte jag till Lund och traskade hem till Ida och Ian och hängde med dem. Blev middag hemma hos Ians mamma med hans syskon, och en helmysig kväll helt enkelt. Och mys att känna på syrrans bebismage ♥
 
Helgen spenderades i Århus tillsammans med (mestadels) Sissel, Christina och Anne mette aka Balle. Årets första grillning, rosévin, snack, skratt, brunch, strosande på stan, middag och utgång. Händer alldeles för sällan nuförtiden, men alltid lika kul att besöka er!
 
Denna vecka har bjussat på en härlig blandning av häng med vänner, löpturer och hemmfix. I onsdags träffade jag först Ditte och Josse på brunch, innan jag åkte till Lund och mötte upp Emilia. Gick runt och mös hela dagen, babblade loss, njöt av solen på Stortorgets uteservering och käkade sushi på Wasabi. Jag åkte med till Höör sen och spenderade natten hos päronen.
 
Nu ska jag strax till gymmet, sen njuta i fulla mängder av denna helgen! PUSS!
 
 En tripp till Sverige
 
 Jag skålade in påsken
 
 Sushi och öl i solen
 
 Massa mys i Oslo 
 
 Intervallträning på Oslos operahus
 
 Tröttnar aldrig på denna utsikten
 
 Massa mat och sangria på PS bar & grill
 
 And hey, let me take a selfie
 

Kommentera här: