Just another update

 
 
Välkommen oktober!
 
Sist jag skrev, dillade jag något om att jag var redo för hösten, och det kan ju vara men vilken underbar sensommar vi fick hela september! Njöt en hel massa av den sista värmen. Däremot kom ju kylan från en dag till en annan. De där höstjackorna jag gått och längtat efter att kunna använda är nästan för kalla! 
 
Sist jag skrev var jag sjuk och hade gått av båten tidigare på grund av det. Dock hjälpte det att komma hem och vila en hel massa. När jag var på benen igen bjöd den ledigheten på massa trevligt. Restaurangbesök, date night, sommarfest med Kennis jobb, snabbvisit till Sverige och träffa några av tjejerna, tapas och rödvin hemma på balkongen, födelsedagsfirande för Louise och en del träning. 
 
Har avverkat ytterligare 14 dagar på jobbet, eller faktiskt snarare 12 då jag gick hem en tur för att kunna gå på Justin Bieber koncert! Tjoho! Faktiskt riktigt grymt och man jag kände mig nästan Bieber frälst efteråt. Sedan jag kom hem från jobbet för en vecka sen har jag fasen inte varit allt för produktiv alltså! Mest tagit sovmorgon, chillat hemma och tränat ytterst lite. Kenni och jag var ute och käkade i fredags och fick några cocktails, i söndags åkte vi över till Malmö för att träffa familjen och fira att Anette och Matthieu flyttat till Sverige! Underbart! 
 
Och igår var det ju ingen mindre än min egen födelsedag. 27 år hörrni. Smaka på den! Dagen började på bästa vis med bananpannkakor och kaffe tillsammans med Kenni, och fick finaste presenten, en Marshall högtalare som jag trånat efter i evigheter. Vid halv två åkte vi in till stan för att mötas upp med en del vänner och kollegor på "Vinoble", där det vankades vinsmakning. Philip och Anders, som båda jobbar för vinbutiken och mer eller mindre har en relation till alla oss, genom jobbet, arrangerar alltid galna smakningar. Och herrejesus vilka viner. Tror inte ens jag har förståelsen nog, för att fatta vilka sjuka viner vi fick smaka. Värstingen måste ha varit en Châteu Margaux som ligger på 9000 kr... 
 
Efter smakningar och x antal glas (flaskor?) vin var, var vi några stycken som gick vidare till Köd för en bit mat, och kvällen avslutades på Bar 25. En väldigt lyckad dag, och födelsedag! Och medan jag har legat raklång på soffan idag har Kenni den stackaren varit tvungen att jobba. Tycker faktiskt lite synd om honom, mitt lilla hjärta, 
 
Cocktails i ett varmt Köpenhamn en fredag i september.
 
Nohrlund sommarfest.
 
Hipp hipp hurra för Louise!
 
En utsikt man aldig tröttnar på.
 
Date night - Mat på restaurang Otto följt av drinkar på Bar 25.
 
 
 

Kommentera här: