I've been hearing symphonies

 
 
Hej bloggen. 
 
Det är ju nästan pinsamt så dålig jag är på att skriva här. Och jag tycker ju att det är KUL så varför inte bli bättre på det? Har tänkt väldigt mycket på sistone på att börja skriva i min fritid. Inte att jag ska bli värsta författaren, det vore såklart sjukt roligt om det blivit så, men mest för att få ut massa tankar och fantasi på skrift. Så slog ju tanken mig, att jag har ju faktiskt bloggen var man kan tillåta sig att skriva om allt och ingenting. Och en viktig anledning till varför jag vill skriva, är för att jag lägger mer och mer märke till hur dålig jag faktiskt blivit på att formulera mig på svenska och hitta de rätta orden. Vilket är helt sjukt, men danskan är helt enkelt för lik så det blir svårt att hålla språken isär. Och det stör mig sjukt mycket. 
 
 
Men vad har då hänt i mitt liv sedan oktober, när jag sist skrev? 
Bland annat har jag blivit sambo. Kenni flyttade officiellt in i januari, men bodde ju nästan här redan innan. Jag har blivit färdig med min andra kurs på mitt sido-plugg. Jag fortsätter till hösten, men då jag är med i ett trainee program på jobbet som först är slut i september, var jag tvungen att pausa plugget. 
Jag har fått nytt jobb/ny position på en ny båt. Det är samma företag men jobbar nu på King Seaways som seglar mellan Amsterdam och Newcastle, vilket är grymt kul och utvecklande! Har även hunnit med att resa lite, i december tog Kenni och jag en övernattning på The Lodge (var jag jobbade för en del år sedan...), över nyår åkte vi till Gran Canaria och så är vi (nästan) precis hemkomna från Paris. Väldigt fin stad, med mycket god mat och gott vin - och vilket ställe är bättre att fira sitt första år tillsammans? :-) Cheesy, I kn
 
Och annars flyter vardagen på med allt vad det innebär. Jag delar med mig av lite bilder, men lovar att vi snart hörs igen!
 
Vackra Silkeborg i vintras när vi besökte Kennis familj. 
 
En sagolikt fin dag i Oslo hamn. 
 
Utsikt från vårt hotell på Gran Canaria. 
 
Lunch i årets första vårsol! 
 
Indoor Sky diving - ASFETT!
 
En bättre dag med besök från mamma och pappa, lunch följt av cava i solskenet. 
 
Idylliska Paris.
 
Turist javisst!